خواص کشکخواص کشک برای سلامتی و شادابی پوست و بدن بسیار قابل توجه است. کشک را میتوان یکی از فرآوردههای فرعی شیر محسوب کرد، که از جوشاندن و یا خشک کردن دوغی که پس از کرهگیری باقی میماند، به دست میآید. این محصول با طعم دلپذیر و فواید بیشمار خود قابل استفاده در انواع غذاهای ایرانی و یا به صورت تنها است. ماده اولیه کشک، از شیر گاو، گوسفند، بز و یا مخلوطی از آنها به دست میآید. جالب است بدانید هیچ ماده غذای به اندازه کشک، دارای پروتئین نیست. کشک خشک حاوی ویتامینهای ب1، ب2، نمک، کلسیم و پروتئین است و میتوان به عنوان یک غذای مقوی جهت کاهش گرسنگی و اشغال حجم فضای کمی از معده از آن استفاده کرد.
دیدگاه خود را بنویسید